EMO

Infiintata in anul 2002 fabrica de mobila tapitata Euromobila a acumulat o experienta considerabila in domeniul proiectarii, producerii si vanzarii de canapele extensibile si fixe, coltare extensibile si fixe, fotolii, taburete, paturi si alt mobilier tapitat.Infiintata in anul 2002 fabrica de mobila tapitata Euromobila a acumulat o experienta considerabila in domeniul proiectarii, producerii si vanzarii de canapele extensibile si fixe, coltare extensibile si fixe, fotolii, taburete, paturi si alt mobilier tapitat.

Fabrica de Canapele Euromobila

Este o fabrica de canapele din Romania. Productia se desfasoara in fabrica de canapele din Giurgiu ce are o suprafata de 8000 metri patrati.
O companie in plina dezvoltare si cu viziuni moderne, Euromobila – EMO nu a reusit in cei peste 11 ani de activitate sa se impuna pe piata de mobilier tapitat.
Vanzarea de canapele si fotolii se desfasoara prin reteaua de magazine dezvoltata in toata tara, prin magazine partenere sau proprii iar raportul calitate pret nu este cel mai bun.
Unul dintre cei mai importanti distribuitori cu acoperire la nivel national este e-monalisa.ro care este in masura sa va consilieze in alegerea tapiteriei potrivite dar va poate oferi si oferte de preturi pentru canapele la promotie.
Datorita volumelor de vanzari Mobila MONALISA va poate oferi cel mai mic pret pentru canapele Euromobila 

Fabrica de Canapele - Coltare

Fabrica de Canapele – Coltare

Canapele Euromobila Preturi

Constienti de cerintele pietei din Romania ne straduim in mod constant sa pastram un raport calitate pret special pentru clientii nostri. Datorita volumelor mari dar si seriozitatii dovedite de-a lungul anilor fata de parteneri si furnizori, reusim sa mentinem un etalon al preturilor in gama ieftin si mediu.
Lista de Preturi Canapele Euromobila

Productie, Modele si Materiale

Clientii au posibilitatea de a selecta dintr-o gama larga de modele si materiale, moderne sau clasice, combinatii de materiale inflorate sau uni, totul pentru o cat mai buna acomodare in spatiul din livingul, sufrageria sau chiar dormitorului dvs.
Departamentul de proiectare, prin experienta acumulata, creaza modele unice bazate pe confort si eleganta dar si calitate si fiabilitate.
Gama de produse este foarte larga si include canapele extensibile, canapele fixe, fotolii fixe ori extensibile, coltare extensibile, canapele de birou si paturi.
Calitatea si fiabilitatea produselor sunt date de materialele atent selectionate dar si de angajatii ce se perfectioneaza atat prin experienta acumulata dar si prin participarea periodica la cursuri speciale.
Materialele de tapiterie sunt alese prin testarea la frecare si intindere din paletarele unor producatori de renume.
Pentru structura se foloseste doar lemn masiv de fag sortat in prealabil si bine uscat.
Confortul canapelelor este asigurat de combinatia dintre arcurile sinusoidale, poliuretanul de inalta densitate si plasa din arcuri bonnell.
Asiguram astfel un nivel de calitate, confort si o rezistenta in timp maxima.

Tehnologie si Valori

Oamenii si experienta lor sunt foarte importanti. Secretul consta in imbinarea utilajelor moderne cu experienta oamenilor si pasiunea pentru lucrul bine facut. Doar cu valoare reusim sa dam valoare, tehnologia moderna este pusa in valoare de cei mai buni meseriasi care datorita experientei si calificarii lor reusesc sa dea viata unei linii de produse ce emana eleganta dar si utilitate. Partea de proiectare, design si control al calitatii este asigurat de o echipa ambitioasa de ingineri si designeri cu multi ani de experienta iar partea de vanzare se asigura prin reteaua de distributie la nivel national.
Scopul nostru este atins atunci cand canapeaua, coltarul sau fotoliul ajunge la dvs. acasa si se integreaza in caldura caminului prin confortul, eleganta si utilitatea demonstrata de-a lungul anilor.

[]

echipa Mobila MONALISA NU recomanda Fabrica de canapele Euromobila