Evolutie piata de mobila

P rincipalii jucatori pe piata de mobila sunt: Mobexpert, Ikea, MONALISA, Elvila, Mobila Dedeman, Mobila Staer, Ambient, Mobila Lems, Mobila Casa Rusu.

Acestia au dezvoltat si mentin magazine de mobila ce opereaza la nivel national in orase precum: Bucuresti – Ghencea, Timisoara, Cluj, Galati, Constanta, Iasi, Brasov s.a.

In paralel cu retailerii traditionali, mai sus mentionati, a luat amploare comertul OnLine care datorita multiplelor avantaje oferite, se dezvolta si musca tot mai mult din piata marilor magazine de mobila si mobilier.

Spre deosebire de magazinele traditionale de mobila un magazin online de mobila (serios) face livrari pe tot teritoriul tarii.

  Magazin de Mobila OnLine

S

pre deosebire de „magazinele pe pamant” magazinele online de mobila depun eforturi uriase pentru a corespunde celor mai exigenti clienti.

Un client poate compara mai multe magazine de mobila in acelasi timp dar cel mai important este faptul ca preturile sunt la vedere iar concurenta este „la sange”.

In mediul virtual Mobila MONALISA a reusit sa se detaseze clar oferind multiple avantaje.

Comercializam mobila online, toata gama: mobila dormitormobila copii si tineret, paturi dormitor tapitate sau nu, mobila bucatarie, canapele si coltare etc.

De la experienta de peste 20 de ani in domeniu, seriozitatea si punctualitatea oferite de-a lungul timpului si mergand pana la avantajele oferite de colaborarea bazata pe respect reciproc si seriozitate cu majoritatea producatorilor de mobila din Romania, Europa si Asia, echipa Mobila MONALISA va sta la dispozitie non-stop prin intermediul site-ului www.e-monalisa.ro cu cataloage, reduceri, promotii si oferte speciale pt. mobila din stoc dar si pentru mobila la comanda.

Datorita volumelor mari de expeditii care se ridica la cateva tone zi de zi, Mobila MONALISA va ofera cel mai bun pret pentru produse dar si cel mai mic pret pentru expeditii.

Tot la noi veti gasi cele mai noi modele de mobila si mobilier de lux, multi producatori folosesc site-ul nostru www.e-monalisa.ro pentru lansarea de modele noi.