Despre montajul mobilierului

Mobila face parte din categoria produselor a caror calitate este data in proportie de 50% de calitatea montajului.

In zadar cumparam o mobila scumpa daca montajul este facut neglijent, ieftin sau de cele mai multe ori de catre montatori de la ziar care apar, efectueaza un montaj de slaba calitate sau incomplet dupa care dispar si nu mai stim de unde sa-i luam.

In acest caz este de preferat sa efectuam personal montajul, desigur daca avem cat de cat inclinatii tehnice si rabdare.

Ajutati de schitele de montaj, telefonic de echipele noastre de montaj sau de catre unul dintre consultantii MONALISA pe probleme tehnice, aveti sansa de a efectua chiar dumneavoastra un montaj de foarte buna calitate.

Ramaneti astfel si cu avantajul de a nu mai depinde de vreun montator atunci cand doriti sa mutati mobila, sa montati chiar o mobila noua sau apare necesitatea unei mici interventii.

Trebuie spus inca de la inceput ca este de preferat sa apelam la serviciile profesionale ale unei echipe de asamblare mobilier dar atunci cand situatia o impune si beneficiem de sfaturile unei echipe de profesionisti, nu trebuie sa ne sperie ideea de a efectua chiar noi montajul.

D esigur, atunci cand suntem siguri de calitatea si responsabilitatea echipei de montaj, cea mai buna solutie este de a apela fara ezitare la aceasta.

Optand pentru aceasta solutie vom beneficia de rapiditate si confort. In cateva ore, maxim intr-o zi, mobila cea noua va fi pe pozitie si ne vom bucura la maximum de alegerea facuta.

Solutia ideala este si cea mai rapida. Orice deplasare costa: salarii, combustibili, diurne de deplasare etc. De aceea, ideal este ca livrarea mobilierului sa fie facuta de aceeasi echipa care efectueaza si montajul.       Daca avem nevoie de mai multe componente de mobilier, o canapea pt. living, o saltea pt. dormitorul proaspat achizitionat preferabil este ca achizitia sa se faca la pachet si ar fi perfect ca livrarea sa fie facuta in aceeasi zi, montajul sa fie facut in aceeasi zi, predarea „la cheie” a mobilierului sa fie facuta in aceeasi zi. Optimizand astfel, obtinem rezultate rapide cu costuri minime, deranj minim si va puteti bucura pe deplin de investitia facuta.

Echipele de Montaj MONALISA va ofera servicii profesionale de asamblare mobila si mobilier in Bucuresti si imprejurimi, in Oltenita si imprejurimi.

   Tarife manopera montaj mobila si mobilier

D esigur fiecare echipa are tarife proprii justificate sau nu de gradul de profesionalism, dotari si calitatea oamenilor din echipe.

Ca o referinta, toate firmele care au ca obiect de activitate montare / asamblare de corpuri mobila si mobilier, au tarife stabilite in jurul procentului de 10 % din valoarea mobilierului montat.

Cu siguranta aceasta nu este o regula multumitoare pentru toata lumea, sigur vor fi situatii in care la o bucatarie Colibri (valoare totala 1000 Lei) sa lucreze o echipa de 2 oameni, o zi intreaga iar contravaloarea manopera de montaj (100 Lei) sa nu acopere nici macar cheltuielile (50 Lei salariul + 35 Lei diurna/ om, x 2 oameni = 170 Lei + combustibili + uzura scule …).

Desigur exista si bucataria Gazelle a carei valoare totala poate ajunge la 7 – 8000 Lei si atunci lucrurile stau altfel. Din statistica reiese clar faptul ca se vand mai multe produse ieftine decat cele scumpe.

In oricare din situatii exista un nemultumit insa pentru a da dovada de profesionalism si respect pt. client, o firma trebuie sa execute asamblarea corpurilor de mobilier cu aceeasi atentie indiferent ca monteaza o bucatarie ieftina – Colibri sau o mobila de bucatarie mai scumpa – Gazelle.

Totodata, beneficiarul trebuie sa inteleaga faptul ca orice lucru pe aceasta lume costa, ca nimic nu este gratis si baietii de la montaj trebuiesc platiti pentru a se implica pe deplin in activitatile pe care le executa.

Negocierea catorva zeci de lei echivaleaza cu reducerea diurnei pt. masa a baietilor de la montaj in acea zi, nu ma indoiesc de profesionalismul lor dar oare merita ?

Pentru situatia cand bugetul nu va permite sau mobila este achizitionata online si deplasarea echipelor de montaj ar genera costuri nejustificat de mari, va oferim suport si sfaturi de montaj complete.

Aveti aici un ghid de montaj pentru mobila de copii si tineret MONALISA.

Garantam reusita unui montaj perfect realizat de catre dvs. sau o echipa locala de montaj cu o singura conditie:
N u ezitati sa ne contactati ori de cate ori ajungeti intr-un punct care va creeaza probleme
.

Va dorim spor la treaba si un montaj cat mai reusit.