Culoarea este o mare dilema in alegerea unui dormitor pentru fete
Un lucru este clar, batalia se da intre ROZ si MOV.
Sa le luam pe rand.

Dormitor Fete Roz

De cand lumea, de pe vremea printeselor se stie ca rozul este culoarea preferata a fetitelor, fetelor, printeselor si in general a tuturor persoanelor de sex feminin.

Un mobilier de fete roz aduce bucurie in camera fetitei, conserva puritatea copilariei si creeaza peisajul de poveste in care, cu totii ne dorim sa creasca un copil rasfatat.

Camera Fete Mov

In ziua de azi un dormitor modern de fete poate fi echivalat foarte usor cu un dormitor mov. Movul este de asemenea o culoare dedicata sexului frumos, este o culoare feminina, este o culoare sensibila.

O mobila de fete mov poate transforma dormitorul intr-o oaza de feminitate, mobila mov seduce, exprima feminitatea si puterea sexului frumos.

Incercam sa tragem o concluzie.

O parere unanima a multor designeri apreciati in domeniu ar fi ca putem alege culoarea roz pentru mobila de fete atunci cand fetita este la varsta de 1-13 ani si alegem Mov pentru dormitorul domisoarei atunci cand este trecuta de 10 ani.

Desigur sunt si variante de culori si modele de mobilier pentru camera fetelor care se potrivesc pentru orice varsta, cel mai apreciat model fiind dormitorul Girls Fashion care poate fi livrat cu oglinda pentru fetite sau cuier pentru fete mai mari.

Paleta de modele si culori pentru mobila de copii este mult mai mare si urmareste tendintele in domeniu dar si cererea clientilor.