Mobila Bellona face parte din preferintele romanilor atunci cand vorbim de canapele, coltare sau fotoliimese si scaune, mobila de dormitor, saltele si multe alte elemente de mobila sau mobilier produse de renumitul producator Bellona in asociere cu Istikbal, un alt gigant al mobilei turcesti.

Magazin Mobila Bellona

Magazine Mobila Bellona

Daca sunteti in cautarea unui magazin de mobila Bellona ati ajuns in locul potrivit.
Spre deosebire de alti producatori de mobila, Bellona incurajeaza folosirea culorilor calde; crem, maron, bej iar materialele de tapiterie sunt la alegere dintr-o larga gama de tipuri de materiale si culori.

Desigur producatori ca Mobila Dalin, Mobila Lemet, Mobila ErgoDesign, Mobilenia, Canapele Euromobila si multi altii fac o concurenta serioasa gigantului turc dar produsele Bellona se identifica destul de clar in piata de mobila prin eleganta, confort, calitate dar si prin pretul redus.

  Magazin Mobila Bellona Bucuresti Otopeni

U n distribuitor important al produselor marca Bellona este Mobila MONALISA, cel mai important site de vanzari mobila OnLine din Romania.

Produse de mobila si mobilier Bellona sunt comercializate atat in magazinul Complex Mobila MONALISA din Oltenita cat si online pe site-ul www.e-monalisa.ro
Magazine : Mobila Bellona Pitesti, Mobila Bellona Ploiesti, Mobila Bellona Bucuresti, Mobila Bellona Constanta, Mobila Bellona Suceava, Mobila Bellona Brasov, Mobila Bellona Craiova, Mobila Bellona Bistrita
Asa cum ne-a obisnuit, Mobila MONALISA comercializeaza produse foarte atent selectate din ofertele celor mai importanti importatori si producatori de mobila, produse de mobila si mobilier modern ce se asorteaza foarte bine cu gama de mobila pentru copii si tineret MONALISA.

  Mobila Bellona Preturi

D in multitudinea de produse in piata de mobila deosebim produse scumpe si produse ieftine.

Gama de produse Bellona include atat mobila de lux cat si mobila la pret mic. Important este ca raportul calitate pret sa fie unul corect.

Calitatea, designul si pretul sunt principalele elemente de selectie ale designerilor de la Mobila MONALISA iar produsele comercializate sunt produse de top ale celor mai renumiti producatori de mobila.

Datorita volumelor mari Mobila MONALISA reuseste sa comercializeze o gama de produse de top la preturi fara concurenta obtinand in acelasi timp inca doua facilitati importante; cel mai scurt termen de livrare si cel mai mic pret de transport catre orice oras din Romania, in maxim 24 de ore produsele ajung la client acasa.

Livrarea in Bucuresti se efectueaza cu auto si personal calificat MONALISA.

Multe produse le veti gasi in stocul magazinului, livrarea catre dvs. se face in maxim 24 de ore. Produsele ce nu se regasesc pe stoc se vor aduce la comanda in maxim 30 de zile.

Va asteptam cu drag in showroom sau va invitam sa navigati in site-ul nostru www.e-monalisa.ro