Sifonierele sau Dulapurile in limbaj modern, beneficiaza de toata atentia noastra
La spatiile largi recomandam un dulap de haine generos cu trei usi, patru, cinci sau chiar cu sase usi, intotdeauna se vor gasi haine pentru a fi gazduite
In schimb pentru dormitoarele mai inghesuite varianta unui sifonier cu usi glisante este de cele mai multe ori singura combinatie posibila, economisim astfel spatiul necesar deschiderii usilor

Sortare dupa:
-13%
Imagini Dulap 4 usi 3 sertare Infinity
 Dulapuri de Haine cu 4 Usi si 3 Sertare Infinity  Dulap de haine cu 4 usi, doua usi mari pe lateral, doua usi mici cu oglinda si 3 sertare incapatoare.  Dulapul de haine Infinity – Essential ofera multiple solutii de stocare a hainelor precum 2 bare pentru haine, doua p..
  Compara
1.564 Lei Pret Redus 1.357 Lei
Stoc Epuizat - Indisponibil
-18%
Imagini Dulap Dormitor Carla Coffee
 Dulap Dormitor cu Usi Glisante si Oglinzi - Carla - Coffee - Wenge  Dulapul de haine cu usi glisante Carla cu latime de 181 cm ne impresioneaza prin designul modern, prin spatiul generos de depozitare din interior dar si prin pretul foarte avantajos.  Dulapul are doua u..
  Compara
2.250 Lei Pret Redus 1.844 Lei
Stoc Epuizat - Indisponibil
-18%
Imagini Dulap Haine Usi Glisante Carla Alb
 Dulap de Haine cu Usi Glisante si Oglinzi - Carla - Alb  Un sifonier cu usi glisante pentru dormitor trebuie sa fie util si spatios, trebuie sa aibe un aspect placut in concordanta cu celelalte elemente de mobilier situate in dormitorul matrimonial.  Dulapul cu usi culi..
  Compara
2.250 Lei Pret Redus 1.844 Lei
Stoc Epuizat - Indisponibil
-13%
1.564 Lei 1.357 Lei
-18%
2.250 Lei 1.844 Lei
-18%
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Vanzare Mobila Dormitor

Magazin Mobila Dormitor Bucuresti

Completare Dormitor Matrimonial