Model: Elite
 Stoc Epuizat - Indisponibil 
669 Lei
Verificare colet la livrare

Disponibil şi în Rate fără dobândă  (detalii)

Magazin de Mobila Online Bucuresti LIVRARE RAPIDA                  
in TOATA TARA
Transport Gratuit Bucuresti *
Oferte Mobila - Promotii Mobilier CEL MAI MIC PRET
Cele mai bune conditii de vanzare
Sute de oferte si promotii
Mobila OnLine la Preturi de Fabrica LIVRARE la PRET de FABRICA Cele mai mici preturi
Cel mai mic termen de livrare
Comanda Mobila ieftina OnLine COMANDA
OnLine-NonStop
 Telefonic 09:00 - 18:00
Descriere Saltea Elite

  Saltele Elite

   ORTOPEDICE SI SUPERORTOPEDICE

   Pentru a consolida planeitatea si suprafata omogena atat in latime cat si in lungime salteaua ELITE este confectionata dintr-un pat de arcuri incadrat de spuma de inalta densitate.

   Atat fata de iarna cat si fata de vara a saltelei sunt matlasate pe spuma poliuretanica impreuna cu un material textil din fibre moi ce creaza o suprafata rezistenta la deformari si elastica.

   Componenta saltea:
1 - pat de arcuri cu inaltimea de 14.5 cm, legate si intre ele.
2 - margini din spuma poliuretanica, densitate 23 kg/mc | inaltime 14.5 cm | grosime 4.5 cm.
3 - feltru dur cu densitatea 1200 g/mp si spuma poliuretanica tip bondet cu densitate 90 kg/mc si grosime 2.5 cm, acopera patul de arcuri pe ambele fete; vara - iarna.
4 - fata de VARA: material textil tip Empress matlasat pe spuma poliuretanica de densitate 23 kg/mc si grosime 0.5 cm, vatelina 400 g/mp si TNT. 
5 - fata de IARNA: spuma poliuretanica densitate 23 kg/mc de 0.5 cm, terasin plus vatelina 200 g/mp si TNT pentru fata iarna.
6 - partile laterale sunt confectionate din material textil tip Empress matlasat pe spuma poliuretanica densitate 23 kg/mc cu grosimea de 0.5 cm si TNT.
   Atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta, salteaua este prevazuta cu cate doua supape de aerisire ce asigura o buna ventilatie interioara.
7 - traverse cu inaltimea de 14.5cm si grosimea de 4cm, din spuma poliuretanica densitate 23-25kg/mc sunt intercalate in patul de arcuri.
   Suprafata saltelei este consolidata de traversele asezate pe latime in zonele de mare compresiune pentru a suporta o parte din greutatea aplicata arcurilor. In acest fel este mentinuta planeitatea saltelelor in timp.
   In functie de latimea saltelei, numarul traverselor din interiorul patului este diferit pentru a garanta rezultate optime si pentru a creste durata de viata a saltelei.

72 luni garantie 23 cm inaltime 4 aerisiri spuma arcuri

(2) comentarii

Scrie un Comentariu

Nota: Codul HTML este citit ca simplu text!
    1           5
Captcha
Produse asemanatoare

Saltele Magazin Bucuresti